That'S Handy, Harry! Stick It In The Jan-Olov. - Poppin' Fresh Jan-Olov.

Pulsband

Hitta bra bilvård stockholm.

Träning är underbart

Ja det är ju underbart med träning och det är något som man mår bra av att hålla på med, det är bra när man kan göra det regelbundet och att man gör något som man tycket är kul.
Det finns många olika typer av träning som man kan hålla på med och som man kommer att kunna njuta av, och man kan ju göra flera saker för att få det att bli lite roligare som att använda ett pulsband för att kunna mäta sin puls och se vad det är som man har att jobba med.

Gör träningen roligare 

Ja man kan göra träningen roligare med olika saker och det är ju bra när man hittar ett sätt som man känner gör att det blir roligare och mer spännande. För det kommer ju att göra att man kommer att kunna göra det mer och man kommer att njuta av att göra det. Det är ett sätt som man mår bra av och det ska vara kul och givande att träna tycker jag. Det är bättre och mer givande om det är något som man tycker är kul och som man njuter av att göra.
Ja det gäller att kolla upp det och se till att man kan göra det som man känner är bra för en. Det är ju så olika för alla och vi behöver olika typ av träning beroende på vår fysik och vår ålder och vårt intresse. Så det gäller att hitta det som man tycker är kul och som man kommer att kunna hålla på med ett tag framöver. Så man ska pröva sig fram och se vad man kan tänka sig göra så att det blir mer och mer givande och att man val fortsätta att göra det, det är kul och något som man gör väl i att prova på.